Activiteiten

Naast verkoop in de landgoedwinkel en via de webshop organiseert Landrucci allerlei activiteiten. Lees hieronder meer over ons volledige aanbod.

Proeverij in de Italiaanse landgoedwinkel

Landrucci laat je tijdens een proeverij kennismaken met de pure, ambachtelijke streekproducten van het Italiaanse boerenland. Probeer de salami met walnoot of extra knoflook en verschillende jams op stukjes pecorinokaas. Proef de pesto’s gemaakt met mediterrane groenten of pistachenoten. Ontdek onze olijfolie, balsamicoazijn, truffelproducten en pastasauzen. Een glaasje sap van boomgaard ’t Klokhuis is er natuurlijk ook. Tijdens de proeverij vertelt Tonko je alles over de achtergrond van de Italiaanse delicatessen.

Meld je aan voor een proeverij bij Landrucci door een e-mail te sturen naar info@landrucci.nl of bel 06-19754097.

Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Werkhoven Utrecht Duurzame vergaderlocatie

Workshops

Van yoga op het gras van onze boomgaard tot een schilderles in de natuur. Landrucci verzorgt leerzame, creatieve en ontspannende workshops voor particulieren en bedrijven. Dit is een overzicht van ons huidige aanbod:

– Workshop pizza bakken
– Yoga (in de boomgaard)
– Ontspanningswandeling (wandeling met ontspannende oefeningen. Een stoelmassage na afloop is optioneel)
Schilderworkshop (in de boomgaard)
Proeverij met informatie over de achtergrond van onze Italiaanse delicatessen
Schapendrijven (teambuildingsworkshop voor bedrijven)
Wandel- en fietsarrangementen
– Sieraden maken van hout, bamboe en steen

Onze mogelijkheden zijn flexibel. Je kunt bijvoorbeeld een themadag, feest of vergadering combineren met een workshop of op één dag meerdere workshops volgen. Heb jij een leuk idee voor een workshop of wil je er zelf een bij Landrucci geven? Laat het ons weten! Kijk voor het actuele aanbod op onze website of Facebookpagina.

Meld je aan voor een workshop bij Landrucci door een e-mail te sturen naar info@landrucci.nl of bel 06-19754097.

Vergaderlocatie-in-de-natuur-onder-de-fruitbomen-bij-landgoedwinkel-Landrucci-vlakbij-Utrecht

Wandel- en fietsarrangement vanuit Landrucci

Na drie kwartier fietsen vanuit Utrecht lig je bij Landrucci in een hangmat tussen de fruitbomen van de Kromme Rijnstreek. Deze achtertuin van Utrecht kenmerkt zich door fruitboomgaarden, weilanden, landgoederen en kastelen. Ons landgoed is dan ook een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers om de omgeving te ontdekken.

Landrucci stelde speciaal voor jou wandel- en fietsarrangementen op met een Italiaans tintje. Geniet optimaal van de rust in de Kromme Rijnstreek met onze eigen wandel- en fietsroutes over rustige natuurpaden en landwegen.

Een wandel- of fietsarrangement boek je al vanaf €10 per persoon.

Klik hier voor meer informatie.

Uitzicht vanuit de Italiaanse landgoedwinkel Landrucci over de Kromme Rijnstreek

Besloten bijeenkomsten

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een belangrijke gebeurtenis? Onze landgoedwinkel is de ideale plek. Van kinderpartijen, verjaardagen, jubilea, recepties, lezingen tot familiedagen en bedrijfsuitjes, Landrucci zorgt voor maatwerk. We serveren koffie of thee met cantucci en een borrelplateau van kaas en salami met een drankje naar keuze. In de boomgaard bakken we heerlijke pizza’s. Op verzoek zorgen we voor livemuziek.

Feesten en partijen Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Werkhoven Utrecht Kromme Rijnstreek

Agriturismo Fattoria Landrucci

Tonko’s liefde voor Italië en Italiaanse streekproducten begon tijdens een wandelvakantie op agriturismo Fattoria Landrucci. De landgoedwinkel is vernoemd naar dit boerenlandhuis op de grens van Toscane en Umbrië. Wil je ook een vakantie boeken bij Fattoria Landrucci? Ga dan naar www.luciatours.nl.

Agriturismo fattoria Landrucci Italië Italiaanse taaltrainingen

Informatie

Bel of mail Landrucci voor meer informatie of kijk op onze Facebookpagina. Wij horen graag van je!