Duurzame vergaderlocatie

Duurzame vergaderlocatie in de natuur vlakbij Utrecht

Vergaderen in de natuur en met een Italiaanse sfeer? Bij Landrucci kan het. Tussen de weilanden en fruitbomen van boomgaard ’t Klokhuis kom je in alle rust tot de beste ideeën. Ondertussen geniet je van Italiaanse delicatessen op onze duurzame vergaderlocatie vlakbij Utrecht.

Rust en ruimte

Onze Italiaanse landgoedwinkel in Werkhoven is gevestigd in een voormalige fruitschuur uit 1952. Boven de winkel is de oude kistenzolder omgebouwd tot vergaderruimte. In blokopstelling is er ruimte voor 16 personen en in carréopstelling voor 30 mensen. Vergaderen op ons overdekte terras of onder de fruitbomen kan natuurlijk ook. De rust en ruimte van Landrucci inspireert en brengt ideeën tot bloei.

Duurzame vergaderlocatie Landrucci vlakbij Utrecht in Werkhoven

Duurzame vergaderlocatie boven landgoedwinkel Landrucci in Werkhoven vlakbij Utrecht

Duurzame vergaderlocatie

Landrucci kiest voor een duurzame vergaderlocatie omdat de natuur voor ons belangrijk is. De vergadertafels zijn gemaakt van fruitbakken en we verwarmen de zolder met radiatoren die zijn aangesloten op een houtkachel. Het hout waarmee we stoken komt uit onze eigen boomgaard. De vergaderruimte heeft energiezuinige ledverlichting en haalt zijn elektriciteit in de toekomst uit zonnepanelen.

Italiaanse delicatessen

Op onze vergaderlocatie verwelkomen we je met Italiaanse gastvrijheid. Tijdens de vergadering serveren we koffie en thee met cantucci van de Toscaanse bakker of biologische fruitsappen uit de Kromme Rijnstreek. Geniet tijdens de lunch van Italiaanse bollen, focaccia en soep gemaakt van ambachtelijke streekproducten. En wat is er leuker dan de dag af te sluiten met een proeverij in de winkel of met pizza’s bakken in de houtsteenoven?

Vergaderlocatie in de natuur onder de fruitbomen bij Landgoedwinkel Landrucci vlakbij Utrecht

Italiaanse delicatessen op vergaderlocatie Landrucci vlakbij Utrecht

Wandelen of fietsen in de pauze

In de pauze wandel of fiets je vanuit Landrucci direct de natuur in. Ga naar landgoed Beverweerd of maak een fietstocht naar Wijk bij Duurstede. Blijf je liever bij Landrucci? Overweeg dan een ontspannende stoelmassage. Als je wilt combineert Landrucci jouw vergadering met een workshop.

Wandelen in de Kromme Rijnstreek tijdens de vergaderpauze op vergaderlocatie Landrucci vlakbij Utrecht

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Landrucci ligt centraal in Nederland. Tien kilometer van Utrecht en 4 kilometer van de A12 (afslag Bunnik). Onze duurzame vergaderlocatie is makkelijk bereikbaar en je kunt bij ons gratis parkeren.

Contact

Bel of mail Landrucci voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden en je wensen. Kijk hier voor de prijslijst.

Bij Landrucci vergader je op bourgondische wijze!